Posted in Uncategorized

Провокативна фотосесија на фолкерката Татијана Стефановска

Провокативна и со беспрекорен изглед како и секогаш, фолкерката Татијана Стефановска деновиве ја направи својата нова фотосесија, овојпат во соработка со познатиот фотограф Томе Табанов….

Continue Reading...