Posted in Uncategorized

Видео: Ленче Кукиќ победничка на шоуто „Никогаш не е доцна“

Доминација на македонските пејачи Ленче Кукиќ и Бејхан Рамов во годишното шоу „Никогаш не е доцна“ . Извонредната македонска пејачка Ленче Кукиќ госвои две од…

Continue Reading...