Posted in Uncategorized

Перо Антиќ по 13 години брак се разведе од својата сопруга

Перо Антиќ и неговата сопруга Ружица не се повеќе заедно. Како што пренесе „Женски Магазин“, македонскиот кошаркарски репрезентативец и актуелен претседател на Кошаркарската федерација на…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Александар Ицов со нов иструментал и нов видеозапис

Александар Ицов сними видео запис за неговото ново музичко дело, инструментална гајда. Музиката е дело на Александар, а аранжманот на Сашко Велков. Видеото е во…

Continue Reading...