Posted in Uncategorized

Високобуџетен спот на Тандеми!

Базен, убави девојки, забава е она што ќе го може да го погледнете во најновиот спот од група Тандеми кој што ќе излезе во најскоро…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Фолк пејачот Спасен Силјановски со скршеници во Собраќајна несреќа

Познатиот фолк пејач Спасен Силјаноски возејки се со својот крос мотор по планински пат и по голем скок со неговиот мотор заврши со удар во…

Continue Reading...