Posted in Uncategorized

(ВИДЕО) “Ја излези Ѓурѓо” во изведба на Амира Медунјанин во Арена во Пула (ВИДЕО) “Ја излези Ѓурѓо” во изведба на Амира Медунјанин во Арена во Пула

Врвнатата вокалистка Амира Медунјанин со оркестарот Вечерња љубав во пулска Арена ја изведоа познатата македонска песна „Ја излези Ѓурѓо“. Амира Медунјанин е вокалистка, хуманитарец и…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Затоа е најбаран пејач во Македонија!

Средствата што синоќа ги собра Ѓоко Јовиќ од настапите во ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО и КЛУБ ИНДУСТРИЈАЛ ги предаде директно во рацете на струмичанецот Томе Јанев. „Затоа е…

Continue Reading...