Posted in Uncategorized

Македонски фолк пејач минатата недела се пофали со нов автомобил,а после една недела му го украдоа!

Фолк пејачот Далибор Ѓошиќ деновиве е на одмор во една од соседните држави,како што дознава нашата екипа далибор е оплачкан а помегу другото му ги…

Continue Reading...