Posted in Uncategorized

Ѓоко Јовиќ објави нова песна и спот

Еден од најпопуларните Македонски пејачи а воедно и најбараните Ѓоко Јовиќ ја промовираше најновата песна и спот “Мила моја”.Песната е дело на Пеџа Меденица а…

Continue Reading...