Posted in Uncategorized

(ВИДЕО) Скандал Љуба Аличиќ одбива да пее!

На интернет се појави видео каде Љуба Аличиќ одбива да пее на повик на неговиот колега Дарко Лазиќ!

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

(фото)Градоначалникот на Прилеп во шок!

Цеца пристигна во Прилеп Градоначалникот на Прилеп се стопи пред Цеца .

Continue Reading...