Posted in Uncategorized

(видео)Ова е најновата песна за Вардар!

Фолк пејачот Влатко Алексовски кој предходно го сними големиот хит Сузана ,на истата музика направи нов текст за Вардар ,звучи убаво слушнете.

Continue Reading...