Posted in Uncategorized

Анета Молика ја отпеа “Proud” – па нели е ова подобро од Тамара? (ВИДЕО)

Еден од најдобрите женски вокали Анета Мицевска нема песна која не знае и не може да ја отпее. Така беше и со „Proud“ која ја…

Continue Reading...