Posted in Uncategorized

Стојне Николова со два нови сплетови

Фолк пејачката Стојне Николова со заеднички проект со Јане Рафајловски и Бобан Мојсовски направиа две нови преработки на патриотски сплет и староградски сплет .Проектот се…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

ОВАА ГОДИНА ПАРИЧНИ НАГРАДИ ЗА ПРВИТЕ ТРОЈЦА НА “ИЗБОР НА ЛЕТЕН ФОЛК ХИТ”

И оваа година ќе се одржи избор на Летен фолк хит ,изборот ќе се одржи во Општина Новаци која го подржува овај фестивал.Оваа годинановитет е…

Continue Reading...