Posted in Uncategorized

Интернационалниот музички фестивал ТРА ЛА ЛА 2019, во локалитетот Долни Сарај во Охрид ќе се одржи Концерт на филмска музка

Во рамките на одбележувањето на 20-годишнината на Интернационалниот музички фестивал ТРА ЛА ЛА 2019, во локалитетот Долни Сарај во Охрид ќе се одржи Концерт на…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Лепа Брена 20 и кусур години продавала хамбургери и никој не знаел за тоа!

Лепа Брена со години или точни 26 години поседувала сендвичарница во Нови Сад и никој, дури ни најблиските пријатели не знаеле за тоа. „Прв пат слушам…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

УAПCЕНА СТОЈА: Пејачката и нејзиниот сопруг пpиведени при обид да преминат граница

Пејачката Стоја Новаковиќ и нејзиниот сопруг Игор Јовановиќ биле пpиведени на границата меѓу Хрватска и Србија затоа што царинските службеници откриле фaлcификувани банкноти во вредност…

Continue Reading...