Posted in Uncategorized

Благојче Стојановски туше промовирше нова песна и спот

Туше деновиве на Сателитската ИНТВ ја промовираше својата најнова песна заедно со спот насловена Ех што љубам едно девојче.Спотот го работеше ИН Продукција а се…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Погледнете го новиот видеозапис на Романката Кристина бела сниман во Охрид

Романката Кристина бела снимаше видеозапис во Охрид,за видеото се погрижи ИН Продукција.

Continue Reading...