Posted in Uncategorized

Охрид и New Jersey во едно видео!

Погледете како изгледа видеозапис снимен во Охрид и New Jersey.Најнивиот видеозапис на пејачот Зоран Рутески кој работи и живее во Америка снимаше видеозапис дел во Америка дел во Охрид.

Continue Reading...