Posted in Uncategorized

Петар Нечовски снимаше песна за Охридско село, жителите не сакаат да им пее песна пироман и клептоман!

Деновиве на јутуб се појави видео од пензиониран голк пејач насловено како Куратица село мое,најверојатно пејачот оваа песна ја снимил по нарачка,но жителите на село…

Continue Reading...