Posted in Uncategorized

Даниел од група Респекти пријавен за семејно насилство!

Фолк пејачот Даниел пејачот на групата Респекти е осуден за семејно насилство! Тоа е дел од сценариото на новиот спот на неговата најнова песна Те…

Continue Reading...