Posted in Uncategorized

Ќе ве остави без здив,погледнетего новиот спот и песна на Даниел Сидовски

Даниел Сидовски вокалниот солист на групата Респекти промовираше нова песна и спот . Спотот е сниман нанеколку локации во Скопје,а го работеше ИН продукција,премиерата беше…

Continue Reading...