Posted in Uncategorized

Саша Ковачевиќ со хуманитарен концерт во Прилеп

Популарната балканска музичка ѕвезда Саша Ковачевиќ,на 30 ноември  ќе одржи хуманитарен концерт во Прилеп. Големиот хуманитарен концерт е закажан  во спортската сала „Сонце ГА“,а собраните средства…

Continue Reading...