Posted in Uncategorized

Еве кој ја крена цела сала на нозе на “Гоце фест”

Младиот Кичевчанеч Мирослав Мирчески оваа година ја остави без здив публиката на Гоцце Фест. Песната е насловена Македонија гордооди ,текстот е на Зора Спироска а…

Continue Reading...