Posted in Uncategorized

Давид Миладинов со прекрасна извадба на песна за Јане Сандански

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Овој фолкер од сите на естрадата има најлуксузен дом: Куќата е целата од злато

Српскиот фолк пејач од постарата генерација Љуба Аличиќ изградил луксузна вила во Шабац, која чини повеќе од половина милион евра, пишува српски „Курир“. Во шоуто…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

ТАЖНА ВЕСТ: ЕМРАХ МЕХМЕДИ 1990-2020

11 јуни 2020 одина, Дебар, Македонија – Денес неочекувано почина младиот македонски фолк пејач Емрах Мехмеди од Жировница, роден на 9 август 1990 година во…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

“Далеку од тебе” е насловена првата песна на Секо

“Далеку од тебе” е насловена првата песна на Секо, која што беше претставена деновиве заедно со спот. Секо се надева дека оваа емотивна песна ќе…

Continue Reading...