Posted in Uncategorized

И Милица Тодоровиќ е позитивна на коронавирус – Ја заразила Славица Ќуктераш

Пејачката Милица Тодоровиќ е позитивна на коронавирус, пренесуваат српските медиуми. Последните неколку денови Милица го помина времето во друштво на Славица Чуктараш за која денес…

Continue Reading...