Posted in Uncategorized

Цеца и Брена погодени од коронакризата , побарале 250 евра државна помош

И српските естрадни sвезди решија да ја искористат финансиската помош што ја дава државата заради кризата предизвикана од пандемијата на коронавирус, која изнесува 750 евра…

Continue Reading...