Posted in Uncategorized

На српска пејачка и се зakaнуваат со објавување на п*рно видео

Српската пејачка Тања Савиќ овој период поминува низ вистински пекол. Имено откако сопругот и ги зема двата сина и ги однесе во Австралија, сега се…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Тања Савиќ бара пари од колегите: „Помогнете ми, ќе ви вратам од настапите“

Српската пејачка Тања Савиќ минува низ тежок период во нејзиниот живот поради тоа што сопругот Душан ги однесе нивните синови во Австралија додека таа се…

Continue Reading...