НОВИОТ СПОТ НА БРАЌА НУНЕ И ЏЕЛЈО

Дали го погледнавте и дали ви се допадна спотот од Браќа Нуне и Џелјо за нивното најново музичко дело, “Братски Мерак” ?

Браќата Нуне во соработка со Џељо Дестановски го промовираа нивниот најнов спот за инструменталното дело кое е насловено “Братски Мерак”. Во видеото се појавуваат и музичари од повеќе бендови низ земјава кои важат за нивни блиски соработници.

Во продолжение погледнете го видеото !

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *