Песна со емоција и копнеж по татковината: Сестрите Нешкоски кои живеат во Бостон снимија песна посветена на татковината (Видео)


Невена и Калина Нешкоски, кои се по потекло од Охрид, пораснаа во Чикаго, а во моментов живеат во Бостон, снимија песна посветена на татковината, наречена „Македо

нијо земјо најмила“.

Нев & Калина – Македонија, Земјо Најмила 🇲🇰️Музика/Аранжман: Невена НешкоскаТекст: Невена Нешкоска, Калина Нешкоска & Емилија КарафилоскаMixing/Mastering: DonnyJМонтажа/Тонска Обработка: MEGA Production

Gepostet von Nev Neškoska am Montag, 4. Februar 2019

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *