Сузана Гавазова во хумана акција (видео)


Хуманоста е доблест што во последно време не е на цена. Луѓето живеат во нивните телефони и не сакаат да ги видат другите и нивните потреби. И факт е дека кога ќе му помогнеме на некој, ние се чувствуваме убаво и исполнето. Затоа, ако ништо друго, биди хуман од себични причини. Ќе ви биде убаво, но и на оние на кои ќе им помогнете!


Порача на својот официален фб. насата фолк пејачка Сузана Гавазова

Gepostet von Suzana Gavazova am Samstag, 2. Februar 2019

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *