Сузана Гавазова со светски спот!

Една од најдобрите Македонски фолкерки Сузана Гавазова гази на Балканот ,таа е веќе позната и во Србија,Босна,и сите поранешни Југословенски републики.Ова е втор спот на Сузана Гавазова за Српскиот пазар а веќе котира високо заедно со Српските Sвезди.

Новата песна е насловена Намазана погледнетего еклузивно и спотот.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *