Почина и музичарот кој беше со автомобилот заедно со Шабан Шаулиќ

Мирсад Кериќ е втората жртва од страшната сообракајна несрека.Мирсад го управувал автомобилот а Шабан бил на совозачкото место ,а кумот на шабан на задното седиште.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *