Најнов спот на Ѓоко Јовиќ-Стојне мома на чорбаџи Стојана

Спотот е изработен пред месец дена заедно со Ин продукција ,Како статисти се јавуваат повеќе статисти како Шенка Колозова.Влатко Дојчиноски и др.

погледнетего

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *