ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: На 27 март ќе се одржи хуманитарен концерт, а парите ќе бидат донирани за лекување на Тоше Илиевски и Момо Николовски

Денеска се одржа прес-конференција по повод хуманитарниот концерт на пејачот Гоце Пејковски кој ќе се одржи на 27 март во ресторанот Розенберг.

Парите од продадените карти ќе бидат наменети и донирани за Тоше Илиевски и пејачот Момо Николовски.

Картите можат да се купат на страната „Купи карти за се“, но и на следниве телефонски броеви:

078508687- Еко

075230111- Ивана

070279769- Сашо

Во продолжение погледнете ја целата прес-конференција и подетални информации.

Прес конференција за хуманитарниот концерт за Момо Николовски и Тоше Илиевски

Gepostet von Igor Dzambazov am Mittwoch, 6. März 2019

https://www.facebook.com/31434283523/videos/437849553623347/

Прес конференција за хуманитарниот концерт за Момо Николовски и Тоше Илиевски

Gepostet von Igor Dzambazov am Mittwoch, 6. März 2019

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *