Фантастик бенд најбарани во Државава

Оваа година денот на жената 8ми Март нај добрата забава и нај веселата ја направија момците од Фантастик бенд во еден од скопските ресторани(ЕДЕРА) .Фантастик бенд како и секогаш понудија сирок и богат репертоар од народен и забавен блок на песни, вклучувајци ги и Македонските народни инструменти ТАПАН И ЗУРЛА.
“Чест и задоволството ни преставуваше исполнетиот ресторан до последно место и секако насмеаните и весели гости околу нас” изјавуваат момците од Фантастик бенд
Настапите на овој атрактивен бенд секоја година се повеке се зголемуваат, така и оваа година мозе да се пофалат со многу настапи ширум државава.

https://www.facebook.com/fantastic.bandmk.7/videos/590641891403235/
https://www.facebook.com/fantastic.bandmk.7/videos/590641891403235/

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *