Дали ова е најдобриот фолк спот за 2019?

Ѓоко Јовиќ промовираше нова песна и спот по големиот успех со песната и спотот “За велигден “која веќе стана хит само после месец Ѓоко изненади со нова песна и спот за најновата негова песна “Стојне мома на чорбаџи Стојана”Екипата и за двете песни и спотови е истата Текст Александар Стефановск музика и аражман Ѓоко Јовиќ, а спотовите ги изработи ИН Продукција. и двата спотови беа промовирани на Сателитската ИНТВ и низ телевизиите во Македонија.Инаку Ѓоко заедно со неговиот бенд Енерџи бенд е на голема Австралиска турнеја.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *