Фаворити од Битола од сега со традиционалните Македонски иструменти

Битолската Фаворити оваа година реши повеќе да се посвети на себе,најавуваат нови проекти ,нови песни и нови спотови.

Деновиве тие ја промовираа нивната најнова песна “Еднаш се љубело”Фротменот на Фаворити Оливер кој е дувач во групата веќе подолго време усовшуваше и други иструменти и вели е подготвен и за Зурла и Гајда,тој на неговиот фб профил објави и видео од нивна проба.

https://www.facebook.com/OlioFavoritisax/videos/2252735774746757/

https://www.facebook.com/OlioFavoritisax/videos/2252735774746757/
https://www.facebook.com/OlioFavoritisax/videos/2251372178216450/
https://www.facebook.com/OlioFavoritisax/videos/2251372178216450/

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *