Прилепчанецот Гоце Илиоски Балада го промовираше новиот спот

“Тоа остана” е новата песна на Гоце за која промовираше спот.Спотот е сниман во Скопје и Прилеп.а го снимаше ИН продукција.Гоце Илиески Балада е млад и нов пејач на нашата естрада кој освен што поседува талент во пеење тој и компонира песни.Прва песна и спот на Гоце му беше “Бити ти моја”.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *