Голема забава во Швајцарија соАнета ,Молика и Марјан Коцев

Сабота на 16 март голема забава ќе се одржи во Швајцарија со Анета Молика и Марјан Коцев.Забавата е по повод 30 години јубилеј од Македонското друшво Македонија од Аарберг.На забавата се очекува да бидат присутни над 1000 посетители ,почетокот е закажан за 19 часот.

Како специални гости се најавуваат Игор и Дарко -тапан и зурла и Диџејот Гутумикс.

16 Mart Aneta Molika Marjan kocev poc-19:00

Gepostet von INTV am Donnerstag, 14. März 2019
16 Mart Aneta Molika Marjan kocev poc-19:00

Gepostet von INTV am Donnerstag, 14. März 2019

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *