Анета и Молика најбарани во Швајцарија

Уште од сега агендата за оваа година и почеток на другата почна да се полни.

Имено за новата 2020 ти ке ги забавуваат нашинците во
Unterägeri во близина на Цирих а на 15 фебруари заено со целиот оркестар на Агушеви ке настапуваат во Паерн Швајцарија.

Да подсетиме Анета и Молика имаа успешна Австралиска турнеа за Новогодисните и божичните празници.
Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *