Војна помеѓу Карлеуша и Митровиќ!

Денес голема војна преку смс пораки меѓу Јелена Карлеуша и сопственикот на пинк Телевизија Желко Митровиќ.Карлеуша преписките ги објави јавно на својот фејзбук профил.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *