Ќе полудите по новата песна и спот на Саша Ковачевиќ

Ако до сега бевме навикнати да гледаме многу згодни и разголени девојки во неговите спотови, српскиот пејач, Саша Ковачевиќ овој пат приреди друго изненадување.

Тој во својот нов видео запис за песната „Преварена“, која патем се снимаше во Мароко, покажа една сосема друга верзија од онаја на која сме навикнати досега.

За каков видео запис и песна се работи проценете сами:

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *