Мислите дека е добро да сте јавна личност?

Навидум изгледа дека пејачите или јавните личности имаат мирен и богат живот,но не е се така како што изгледа.Често се дешава да добиваат недолични пораки,закани,молби.Најчести пораки се барање помош од естрадата и кога се работи за мала сум на помош или пари често естрадата ќе помогне и без да чалами.Ние сме биле сведоци на повеќе такви случаи каде ќе помогнат а не сакаат тоа да се објави,но има случаеви каде мислат дека естрадата толку ни е богата што може да почасти и со 30 000 евра последен случај е со познатиот фолк пејач Благојче Стојановкски Туше кој е познат како еден од најскромните пејачи на нашата естрада и цело време помага на сите па дури и на негови колеги од естрадата но никогаш тоа нее објавено ниту во еден медиум.Последно на неговиот фејзбук има молби за помош дури 30 000 евра му бара негов обожавател.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *