Премиерно новиот спот на Сузана Гавазова Сечање на твој грех

Сузана Гавазова го промовираше спотот за нејзината најнова песна Сечање на твој грех,наскоро очекувајте премиера на Македонската верзија за оваа песна.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *