Фолк пејачот Орце Стефковски бесен на свој колега

Фолк пејачот Орце Стефковски на својот фејзбук профил објави трогателен статус,од она што можеме да заклучиме е дека се работи за негов колега,не наведува за кого се работи тоа може само да предпоставуваме.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *