Анабела Атијас: „Продававме лични предмети за да снимиме песна и спот“


Анабела Атијас и нејзиниот бивши сопруг Гаги Ѓогани во 1990-тите години, во екот на својата популарност, се бореле на сите можни начини да успеат на музичката сцена. Бившата пејачка на групата „Фанки ЏИ“ во интервјуто за „Курир.рс“ открива дека немале услови за песни и спотови, па биле принудени да продаваат лични предмети за да заработат пари.


Анабела Атијас и нејзиниот бивши сопруг Гаги Ѓогани во 1990-тите години, во екот на својата популарност, се бореле на сите можни начини да успеат на музичката сцена. Бившата пејачка на групата „Фанки ЏИ“ во интервјуто за „Курир.рс“ открива дека немале услови за песни и спотови, па биле принудени да продаваат лични предмети за да заработат пари.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *