И КОНЦЕРТОТ ВО СИДНЕЈ ИСПОЛНЕТ ДО ПОСЛЕДНО МЕСТО

Продолжува големата турнеја на Влатко Миладиноски,Дамјан Стојаноски и Златко Миладиноски во Австралија.

Во Саботата се одржа 6 тиот по ред концерт исполнет до последно место,овој пат концертот беше во Rocdale Илинден.Во недела е закажан концерт во Квинбијан каде исто така однапред е распродаден концертот.

Екипа на Сателитската ИНТВ ги прати скоро сите концерти и деновиве ќе гледата екслузивни интервјуја и снимки од концертте ,осввен на ИНТВ низ емисиите на ИН продукција и на 18 регионални тв ширум Македонија.

Концертите со во организација на Австралиско Македонска младинска организација Никола Карев од Мелбурн.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *