Сузана гавазова со премиера на Македонската верзија-Роден си за гев


Како што веќе информиравме Сузана Гавазова после Српската верзија на нејзиниот најнов хит Сјечање на твој грех, кој е добро прифатен од Балканската публика ,стигна и македонската верзија за која за текстот се погрижи еден од најпознатите Македонски текстописци Орце Зафировски.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *