Дара Бубамара отворено за позите кои ги сака во сексот и сантиметрите на партнерите


Дека Дара Бубамара нема влакна на јазикот кога станува збор за интимни теми на сите ни е јасно,и иако сме навикнати да слушаме се од неа, со последното интервју повторно ги надмина сите очекувања и ја шокираше јавноста.


Никогаш не би била со маж кој што е лош во сексот, а и како мислите дека јас можам да бидам со некој кој е очаен во кревет, јас знам да ја подгреам сечија фантазија, рекла Дара за емисијата „Хит“ и додала : „Величината вооопшто не е важна, ако е добра хемијата воопшто не гледам проблем во сантиметрите, важно е само да е техничар, низ насмевка прокоментирала пејачката.


Исто така истакнала и дека ги сака сите пози во сексот.


Да не се лажеме, кој навистина го сака сексот, ги сака и сите пози. Важно е да „прска“. А со оглед на тоа дека некои работи излегоа во јавноста, можете слободно да претпоставите која ми е омилена поза. Па не морам баш се да кажам,изјавила пејачката и заклучила дека секој еден маж кој што бил со неа повторно и се враќал и ја барал.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *