Туше одкрива која е атрактивната девојка во неговиот спот “Прашај ги свирачите”

Во неодамнешното гостување во ИН продукција Благојче Стојановски Туше ни откри повеќе информации околу последниот видео запис што го направи за песната насловена “Клета судбина” и реакциите од страна на македонците кои живеат во Австралија. Тој изјави дека реакциите се позитивни од страна на публиката.

-На последните неколку мои настапи ја изведив таа песна. Доста добри реакции има од страна на публиката, песната е доста барана. Тие прашиваат околу тоа кој ја напишал песната и каде е снимен спотот,изјави Туше

Покрај видео записот за песната “Клета судбина” имавме шанса да дознаеме повеќе околу актерката што беше во видео записот за песната “Прашај ги свирачите” кој беше снимен пред 10 години. Туше изјави дека таа е доста барана на Австралискиот и Америчкиот пазар, дека настапува на доста познати настани.

-Тоа што го знам, можам да кажам дека девојката е доста арактивна. Таа е барана на австралискиот и америчкиот пазар. Настапува на разни рели натпревари, на доста боксерски натпревари. – изјави Туше

Надвор од официјалниот разговор Туше ни одкри дека девојката од спотот била одбрана од страна на неговата жена.

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *