(Видео) Теодора ќерката на Ѓоко Јовиќ со прекрасна преработка “На Велигден сум се заљубил”


Слушнете ја новата обработка на евергринот на Џокси, „На Велигден сум се заљубил“ од страна на Теодора Јовиќ, 11-годишна ќерка на познатиот македонски пејач Ѓоко Јовиќ.

ПРЕПОРАЧАНО ВИДЕО

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *