Разводот одекна како бомба: Коки се разведе па се врати на поранешната девојка

Пред неколку месеци во медиумите се појави веста  дека се разведува македонскиот музичар Коки Јанков од сопругата Росана, а по разводот, се исели од станот и се смири со поранешната девојка.

Како што пренесува естрадниот магазин Ексклузив, Коки се вратил на својата стара љубов односно девојката со која била во врска пред Росана, адвокатка од Скопје.

Коки и адвокатката биле во врска четири години пред тој да се ожени со Росана, а како што пренесува и магазинот тие веќе месец дена живеат заедно. Самиот ја потврди веста заЕксклузив.

– „Да, да потврдена е информацијата лично од мене. За вас новинарите секогаш сме биле тука, па се надевам дека ќе останеме во добар контакт“ изјави Коки додавајќи дека ќе му требаат 5-6 емисии да објасне зошто пукнал бракот.

ПРЕПОРАЧАНО ВИДЕО

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *