Е ова се вика бакшиш – за две минути ќарил 2 500 евра!

Фолкерот Шако Полумента гостувал на една ромска свадба во Кан, каде за само една песна за 2 минути добил бакшиш од неверојатни 2 500 евра. Сватовите ги трогнал со темата „Хало, ја сам“, и додека во раката држел микрофон и четири новчаници од по 500 евра, со кои сакал да се пофали на Инстаграм, газда Џовани решил да се подотвори и да му даде уште 500 евра. 

Освен Шако на свадбата пееле и Индира Радиќ и Верица Шерифовиќ. 

Колеги на Шако учете како за 120 секунди се „лапаат“ 2 500 евра. Видеото можете да го погледнете ТУКА: 0loading…

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *