Пејачот со години живее во луксузен стан, а сега соседите открија: „ Скитничка му седи пред врата“

Познатиот пејач Мирослав Илиќ веќе со години живее со сопругата Гордана во белградската населба Вишњичка бања.

Интереснон е што неговите соседи за него имаат поделени мислења. Некои сметаат дека е надмен, дека делува арогатно, и дека со висок тон им враќа додека разговараат.

Други пак имаат друго мислење.

-Културни се и пристојни тој и неговата сопруга, исто како сите луѓе. Колкав ред и да има на каса во продавница тие уредно чекаат. Никогаш не бараат да бидат услужени пред другите – се пофалила касиерката во соседната продавница.

Момчето Стефан кое живее во соседството на Мирослав има интересна приказна.

-Мирослав не го гледам така често но секогаш кога ќе поминам има една бездомничка на која Мирослав ѝ остава пари. Да ѝ дава нешто ситно не би доаѓала секој ден – рекол Стефан.

Погледнете како изгледа внатрешноста на домот на Илиќ.

PREPORACANO VIDEO

Author: FOLKCLUBTV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *